Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jiff Comp Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
De ce sa alegi rocile artificiale Jiff Comp?

Sunt estetice si accesibile
Materialele folosite de Jiff Comp SRL Iasi pentru rocile artificiale au o formula tixotropica care fac din acestea elementele perfecte pentru decoratiuni foarte rezistente (asemanatoare betonului). Roci artificiale, suprafete care intra in contact cu apa din piscine, seminee, arcade, dar si scari, pervazul ferestrelor... cu Jiff Comp SRL Iasi puteti crea toate acestea, reunind practicul si pretul convenabil intr-o investitie de un mare efect scenografic.

Sunt extrem de ductile
Produsele pot fi aplicate direct pe suprafete din caramida, beton, piatra si chiar pe alte tipuri de suprafete, cum ar fi rigipsul, poliesterul, lemnul si suprafetele metalice, daca se pregateste in prealabil substratul.

Sunt foarte rapid de realizat
Dupa ce a fost aplicat materialul, cand tencuiala are consistenta adecvata, se incepe crearea unor texturi cu ajutorul unor tipare speciale din cauciuc. In functie de modelul ales, texturile pot fi realizate doar la suprafata sau se pot realiza contururile pietrelor si ale caramizilor cu ajutorul altor unelte speciale. Exista si tipare care realizeaza atat textura, cat si conturul pietrei, fiind necesara doar finisarea de a doua zi. In functie de temperature, intre 8 si 18 ore se incepe finisarea modelelor sau se creeaza altele noi. Dupa ce finisarea a fost incheiata si oricum, in decurs de o zi-doua, se incepe colorarea cu vopsele profesionale.
Din Gura in Gura