Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jiff Comp Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pereti amprentati
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De ce sa alegi peretii amprentati Jiff Comp?
Sunt frumosi si accesibili
Jiff Comp SRL Iasi detine si versiunea creata pentru a realiza suprafete decorative verticale, de inalta calitate, la un pret accesibil. Astfel peretii, stalpii, scarile, structurile decorative pot capata un aspect original, sofisticat, scenografic. Peretii amprentati Jiff Comp sunt realizati din nisipuri selectionate, ciment Portland, oxizi anorganici rezistenti la razele ultraviolete si aditivi speciali care permit imbunatatirea prelucrarii, a impermeabilitatii si cea a aderentei.

Pot fi personalizati
Traditional, sobru, in trend, antic, tehnologic... cu Jiff Comp SRL Iasi puteti recrea pe perete efectele dorite, pentru a infrumuseta locuinte, locuri publice, suprafete comerciale. De la caramida antica la piatra naturala, de la ghips la stanca, de la lemn la lespezi, practic nu exista limite pentru solutiile care se pot realiza datorita vastei game de sortimente pe care Jiff Comp SRL Iasi v-o pune la dispozitie pentru a va putea exprima din plin propria personalitate.

Sunt extrem de ductili
Produsele pentru pereti amprentati Jiff Comp pot fi aplicate direct pe suprafete din caramida, beton, piatra si, dupa o pregatire adecvata a substratului, chiar si pe alte suprafete, cum ar fi rigipsul, poliesterul, lemnul si suporturile metalice.

Se realizeaza foarte repede
Dupa aplicare, cand tencuiala a ajuns la consistenta adecvata, incepe crearea de texturi, cu ajutorul unor tipare speciale din cauciuc; in functie de tipul de model, texturile pot fi doar de suprafata, insa conturul pietrelor si al caramizilor se poate realiza cu ajutorul altor instrumente. Exista insa si unele tipare care creaza atat textura, cat si conturul pietrei, fiind necesara doar finisarea de a doua zi. Intre 8-18 ore, in functie de temperatura, se incepe finisarea modelelor sau se creaza unele noi in functie de doleantele clientului. Din momentul in care se incheie finisarea si, oricum, in timp de una-doua zile, se incepe colorarea cu vopselele profesionale.
Din Gura in Gura